Autotaalglas Den Bosch

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Autotaalglas Den Bosch. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

604 Reviews

Autotaalglas Den Bosch heeft 604 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.0 uit 10

Laatste Reviews

9.0
9

02/05/2024 08:10

Fijne service, fijne werkplek op de vestiging tijdens het wachten, snel klaar (sterreparatie) en fijne medewerkers. Verder waren er storingen waardoor allerlei zaken niet konden (zoals o.a. dossier aanleggen etc) maar daar heb ik als klant geen last van gehad en alles is toch gewoon hersteld!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

02/05/2024 07:31

In 1e instantie is geprobeerd de ruitschade middels harsen op te lossen. Resultaat was onbevredigend omdat de schade aan de ruit (sterretje) midden in het blikveld aanwezig bleef. Er was een nieuwe ruit aanwezig en aan mij werd voorgesteld of ik wilde wachten op vervanging van de ruit. Prima voorstel dat ik graag heb geaccepteerd . Ik heb deze service meedenken voor de klant als zeer prettig ervaren. Heb de medewerkers ook bedankt voor hun medewerking.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

01/05/2024 19:20

Makkelijk online in te plannen afspraak. Vriendelijk ontvangt met een lekkere capucino en snelle service. Zeker aan te raden locatie!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
Bekijk alle reviews

of

Bezoek website