Autotaalglas Eindhoven

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Autotaalglas Eindhoven. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

701 Reviews

Autotaalglas Eindhoven heeft 701 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.0 uit 10

Laatste Reviews

9.0
9

01/05/2024 08:59

Klantvriendelijk personeel; vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Op de vestiging is ruimte om in stilte te werken terwijl je wacht. En tevens is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

30/04/2024 22:59

Zoals ik al schreef, dit was voor mij de eerste keer. Wat mij opviel tijdens het wachten was de vriendelijkheid van al het personeel dat ik heb gezien, de manier waarop er werd gewerkt, de leeftijd van de monteurs, volgens mij allemaal mensen met veel ervaring, de vriendelijkheid van de medewerker aan de balie, waar in de tijd dat ik moest wachten veel klanten vriendelijk en deskundig werden geholpen, een aparte stille ruimte voor mensen die ongestoord willen werken tijdens het wachten. Voor mij een perfecte ervaring.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

30/04/2024 21:50

Het maken van de afspraak was even lastig. Wat gedoe en stroringen met de website. ook de chatbot loste het niet direct op. Gelukkig was de afspraak wel goed en ben ik fijn geholpen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
Bekijk alle reviews

of

Bezoek website