Zoek hier een specifieke vestiging

Laatste reviews

Hieronder treft u de laatste reviews die zijn ontvangen op autotaalglas.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van
onze review richtlijnen en redactiebeleid.

8.9
10

16/10/2019 08:53

Autotaalglas Zoetermeer

Professioneel en klantvriendelijk geholpen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

16/10/2019 08:50

Autotaalglas Hoofddorp

Enthousiaste, vakkundige mensen!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

15/10/2019 21:37

Autotaalglas Zwolle

Van online afspraak tot telefonische bevestiging, een prettige ervaring. De afspraak om de reparatie gereed te melden middels een sms-service werd niet gehouden. Of het heeft niet gewerkt, maar als het systeem onbetrouwbaar is, zou Autotaalglas hier snel van af moeten stappen. Er werd dienovereenkomstig ook niet gebeld, waardoor ik een kwartier voor sluiten zelf maar heb gebeld. Dat is natuurlijk jammer. Verder een tevreden klant

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

15/10/2019 21:32

Autotaalglas Utrecht

Vriendelijke medewerkers, mooie -nieuwe- ontvangstruimte, ruit gerepareerd zoals afgesproken. Gewoon goed.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

15/10/2019 21:28

Autotaalglas Hengelo

Het was voor mij de eerste keer dat ik via mijn verzekering met autotaalglas in aanraking kwam , maar zeker niet de laatste keer, ik ben op een bijzonder snelle en nette manier door autotoaalglas geholpen. nogmaals bedankt.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

15/10/2019 20:58

Autotaalglas Kerkrade

Zeer mooi bedrijf heel schoon personeel heel erg vriendelijk auto netjes afgeleverd.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

15/10/2019 20:56

Autotaalglas Weert

Bij Autotaalglas kun je op zeer korte termijn terecht, het personeel is vriendelijk en kundig. Prettige afwikkeling van ruitschade.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

15/10/2019 20:47

Autotaalglas Den Haag

Erg goed en snel

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

15/10/2019 20:44

Autotaalglas Emmen

De eerste indruk was niet heel geweldig, het leek of ik niet gelegen kwam terwijl ik een afspraak had gemaakt via internet. Meneer reageerde wat geirriteerd toen hij op de laptop ging kijken naar mn afspraak en hij vroeg welke verzekering ik had. Ik wist even niet 123 welke het was ,wel de naam vd tussenpersoon en die noemde ik toen reageerde hij weer geirriteerd dat hij daar niks mee kon en ik moest maar bellen met de tussenpersoon welke verzekeringsmaatschappij ik nu wel had. Heb ik maar gedaan maar was wel gelijk een beetje klaar met deze onvriendelijke meneer en heb dat ook laten merken. Ik heb zelf maar gevraagd of ik ergens kon zitten wachten, toen kreeg hij het in de gaten en draaide als een blad aan de boom om en werdt heel vriendelijk. Een andere werknemer kwam nog een praatje bij me maken die was wel uitermate vriendelijk. Alles is goed afgehandeld en meneer was later duidelijk beter te spreken en was de service prima!!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

15/10/2019 20:36

Autotaalglas Assen

Geen op- of aanmerkingen, helemaal top qua ervaring/service.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

15/10/2019 20:35

Autotaalglas Hoofddorp

Ik kwam bij de vestiging in Hoofddorp en ben op een correcte manier door uw medewerker te woord gestaan. Hij heeft mij helemaal op de hoogte gebracht van de mogelijkheden. Nadenken was voor mij niet meer nodig en heb onmiddellijk een afspraak gemaakt.Vervangend vervoer was keurig geregeld en koste niets. Mijn auto stond op het afgesproken tijdstip klaar. Blij dat ik gekozen heb voor Autotaalglas; een aanrader. Ondanks de zeer prettige ervaring ging ik daar weg maar zei niet: TOT ZIENS....

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

15/10/2019 20:30

Autotaalglas Nijmegen

Goede service, zoals koffie wifi.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

15/10/2019 20:21

Autotaalglas Den Haag

Snel klaar, goed gewerkt...

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

15/10/2019 20:14

Autotaalglas Goes

uitstekende service en ruitvervanging vakkundig uitgevoerd. Auto na vervanging schoon achtergelaten.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

15/10/2019 20:09

Autotaalglas Vlaardingen

Snelle klantgerichte hulp

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

15/10/2019 20:03

Autotaalglas Den Bosch

snel vriendelijk deskundig slechte koffie. Zou beter doen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
5

15/10/2019 19:46

Autotaalglas Utrecht

De ontvangst en de service op de vestiging was goed. De reparatie van de ruit is zo uitgevoerd dat de ster heel goed zichtbaar is. Hierover ben ik niet tevreden.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

15/10/2019 19:43

Autotaalglas Veendam

Snel geholpen.Reparatie gelukkig gelukt.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

15/10/2019 19:36

Autotaalglas Oss

Het ervaring is erg goed, ik ben erg tevreden.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

15/10/2019 19:23

Autotaalglas Utrecht

In Utrecht mijn voorruit laten vervangen. Top service. Tussendoor kwam de monteur uitleg geven. Alle ramen werden van binnen en buiten schoongemaakt na afloop. En de auto werd uitgezogen, ondanks dat ik geen glas in de auto had liggen. Helemaal blij met een keurige nieuwe voorruit met super service. Ik ben enorm tevreden!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

15/10/2019 19:16

Autotaalglas Venlo

Een goede service.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

15/10/2019 19:10

Autotaalglas Lisse

Het is een genot om als taxibedrijf te kunnen bouwen op de service van Autotaalglas. Ik kan zo binnen rijden en wordt altijd vriendelijk en snel geholpene een uitmuntend resultaat Keep up the good work

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

15/10/2019 17:58

Autotaalglas Tiel

Snel en vakkundig geholpen, bijzonder klantvriendelijk!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

15/10/2019 16:59

Autotaalglas Amersfoort

Super service, snelle actie

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade