Zoek hier een specifieke vestiging

Laatste reviews

Hieronder treft u de laatste reviews die zijn ontvangen op autotaalglas.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van
onze review richtlijnen en redactiebeleid.

9.0
8

12/06/2024 10:18

Autotaalglas Heerenveen

Ik ben verwezen door mijn verzekering naar Autotaalglas. Ze hebben ons prima geholpen. Wat ik wel jammer vond is dat ik niet online een afspraak kon maken. Wat wel kan bij carclass. Ik heb het algemeen nummer gebeld van Autotaalglas en kreeg direct iemand aan de lijn. Een afspraak was snel gemaakt, en ik kreeg een bevestiging hiervan via sms. Ik had dat graag via de mail gehad. Net zoals ik nu ook herinnerd wordt aan deze enquete via de mail. Verder prima geholpen, de ruit zit er netjes in.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

12/06/2024 10:00

Autotaalglas Zoetermeer

Goede communicatie, heldere afspraken, snelle service.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

12/06/2024 09:54

Autotaalglas Oss

Heerlijk kunnen werken (2 uur) in de stilteruimte onder het genot van een bakkie koffie.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

12/06/2024 08:53

Autotaalglas Amsterdam ZO

Prima geholpen en snel en goed gemaakt.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

12/06/2024 08:18

Autotaalglas Kerkrade

Afspraak online Wed kater gewijzigd.beet je vreemd maar geen probkeem

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 23:31

Autotaalglas Wageningen

Al bij telefonisch contact van via Centraal Beheer begon werd ik super snel geholpen en keuzetijd afspraak was snel gemaakt. Alles was perfect geregeld , ontvangst vriendelijk en duidelijk en prettige wachtruimte ( een vraagje zou kunnen zijn omdat ik de ene wachtende was of ik de muziek prettig , dan wel te hard of te zacht stond omdat ik op de computer aan het werk was). Afsluiting netjes en de rekening via de mail, die naar de verzekeraar werd gestuurd. ('s middags nog een grijze VW met meer dan een sterretje nog naar Wageningen verwezen).

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/06/2024 22:27

Autotaalglas Eindhoven

Heel tevreden over vervanging van voorruit. Bij een eerdere ervaring met collega/concurrent Carglass werd ook dashboard ook gereinigd. Heb ik nu gemist (had ook graag tip gehad over herstellen van ontstane schade/krasjes > ontstaan bij schade, niet door Autotaalglas!)

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/06/2024 20:40

Autotaalglas Hilversum

Na je ontstaan van een sterretje in mijn voorruit, kon ik dezelfde dag terecht bij autotaalglas. Ik werd vriendelijk geholpen en naast een vlot herstel van mijn ruit, werden ook de matten van de voorstoelen uitgeklopt, waardoor de auto er netter uitzag, dan vooraf!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

11/06/2024 20:29

Autotaalglas Amsterdam Centrum-West

Ik vond het een zeer fijne ervaring, de medewerkers dachten ook echt met mij mee en wilde mij echt helpen. Dank voor jullie efficiënte werkhouding! Mvg, de heer Badshah

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 20:22

Autotaalglas Vlaardingen

Afspraak maken ging snel en gemakkelijk. Voorspelde tijdslot van 2 uur werd ruimschoots behaald. Hierna keurige overdracht van de auto met de daarbij behorende instructies. Ik was aangenaam verrast

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/06/2024 20:11

Autotaalglas Zaandam

In contact gekomen via de lease maatschappij Naar aanleiding daarvan een afspraak gemaakt

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 20:00

Autotaalglas Heerenveen

Keurig een nieuwe vooruit geplaatst. Ruitenreiniger meegekregen

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 19:54

Autotaalglas Groningen

Top geregeld.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 19:42

Autotaalglas Alkmaar

Prima service en snel geregeld

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 19:33

Autotaalglas Vlissingen

Alles snel geregeld, ook vervangend vervoer, vriendelijk en gastvrij personeel. Helemaal top!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/06/2024 19:16

Autotaalglas Sittard

Erg prettig, ik had geen afspraak maar kon gelijk geholpen worden. Mijn sterretje in de voorruit hebben ze netjes verholpen

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 19:10

Autotaalglas Eindhoven

Makkelijk , snel en goed gerepareerd

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 17:42

Autotaalglas Weert

Perfecte service

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 17:30

Autotaalglas Dordrecht

Snel geholpen. Aardig werknemers. Schoon werkplaats en kantoren. Lekker koffie. Aleen ze had een stuk vuil in de kachel/ventilator later vallen. Naar een tweede afspraak hebben ze wel alles weer in order gegregen. Leen auto was top.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
5

11/06/2024 17:20

Autotaalglas Rotterdam

De zijruit is vervangen , het maken van een afspraak ging soepel zoals verwacht. Na het vervangen van de autoruit heeft men het glas van de vloer niet gestofzuigd. Als service zou ik het wel verwachten, carglas doet dit wat beter.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/06/2024 14:54

Autotaalglas Groningen

Super geholpen. Kon snel terecht en de rest is perfect geregeld. Ook de man aan de balie (Tim) was erg vriendelijk. Volgebde keer kom ik graag weer.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/06/2024 12:03

Autotaalglas Helmond

De ruit is professioneel vervangen zit er goed in op de rekening is een typ fout gemaakt met de kilometer stand een cijfer te veel waardoor er ruim 1,4 miljoen kilometer meer opstaat hopelijk wordt dit niet doorgegeven aan de RDW want dan klopt mijn kilometer stand niet meer

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/06/2024 08:57

Autotaalglas Rotterdam

Prima en tevreden. Enig minpuntje: Wij hadden vantevoren een prijsopgaaf gedaan daar er de kans bestond dat wij de nieuwe ruit zelf moesten betalen. De prijsopgaaf bedroeg 770 euro. Het schetst dan ook onze verbazing dat de uiteindelijke rekening voor de verzekering (nadat bleek dat de verzekering toch ging vergoeden) maar 419 euro bedroeg. Hadden wij dan uiteindelijk ruim 300 euro teveel betaald indien we het zelf hadden moeten betalen?

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/06/2024 08:46

Autotaalglas Hilversum

Alles was goed, behalve dat ik twee keer heb moeten aangeven dat het niet om de vooruit ging, maar om een van de zijruiten. Ook heb ik zelf nog een keer moeten bellen, omdat mij was aangegeven dat de vestiging nog contact op zou nemen maar dat niet heeft gedaan. Zeer tevreden met de snelheid, kwaliteit en hulpvaardigheid.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade