Zoek hier een specifieke vestiging

Laatste reviews

Hieronder treft u de laatste reviews die zijn ontvangen op autotaalglas.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van
onze review richtlijnen en redactiebeleid.

8.8
6

14/12/2018 13:03

Autotaalglas Nijmegen

Reparatie goed uit gevoerd,maar naar ik later achter kwam dat de spullen die verwijderd waren in de auto niet terug gelegd . ik heb zelfs moeten bellen terwijl ze al hadden gemerkt dat ze de spullen niet hadden terug gelegd. ook vond ik nog vele glas stukjes en splinters op diverse plaatsen op en in het dashboard er jammer er werd wel gevraagd om dat alsnog op te ruimen maar ik ook al extra er naar toe rijden wat ook weer een hoop tijd kost.erg jammer

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

14/12/2018 12:06

Autotaalglas Haarlem

Radio was na vervanging van de ruit niet goed aangesloten. Maar na een kort bezoekje was dit gelukkig ook zo weer verholpen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

14/12/2018 11:31

Autotaalglas Apeldoorn

Het was top werd gelijk geholpen en van alle gemakken voorzien en heerlijke koffie

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

12/12/2018 18:12

Autotaalglas Hengelo

Zeer klantgericht en betrouwbaar.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

12/12/2018 14:37

Amsterdam Centrum-West

Ik twijfel of mijn ruit nu goed is gemaakt. De ster is nog zeer duidelijk zichtbaar en ik weet niet of het nu afdoende is hersteld.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

12/12/2018 12:47

Autotaalglas Hoorn

Perfect geholpen, na het vervangen van mijn voorruit, is zelfs mijn auto van binnen bij de voorstoelen met de stofzuiger gereinigd. ook mijn buitenspiegels waren gecleand kortom weer schoon en met royaal zicht weer op weg.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

12/12/2018 11:29

Autotaalglas Zaandam

Via de leasemaatschappij naar Autotaalglas in Zaandam verwezen. Afspraak maken werd meteen geregeld. Bij het maken van de afspraak is niet verteld hoe lang het vervangen van een ruit duurt. Dit bleek langer dan ik had verwacht. Er werd mij helaas niets uitgelegd, totdat ik vroeg hoe ik wist wanneer de auto klaar zou zijn. Dan kreeg ik wel een belletje. Ik vond het contact wat onpersoonlijk. Toen ik de auto op kwam halen was een van de medewerkers was aan de telefoon en gaf mij zo de sleutel terug. Er is geen woord met mij gewisseld. In de auto bleek nog een deel van een Stanley-mes te liggen. Dit stukje mes schoof bij de eerste bocht mijn schoot in, vanaf het dashboard. De opstartfase was erg goed, maar de verdere afhandeling vond ik niet voor herhaling vatbaar.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

12/12/2018 11:17

Autotaalglas Wageningen

Dikke prima.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

12/12/2018 11:09

Autotaalglas Eindhoven

Top

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

12/12/2018 10:30

Autotaalglas Hengelo

Perfect: Afspraak= afspraak

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

12/12/2018 09:43

Autotaalglas Arnhem

Prima

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

12/12/2018 09:18

Autotaalglas Oss

Reden voor mij om terug te komen naar de vestiging in Oss is vooral de gastvrijheid, vriendelijkheid en positieve uitstraling van de medewerker. Verder kom ik, gelukkig, weinig bij autototaalglas.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

12/12/2018 09:06

Autotaalglas Gorinchem

Snelle afspraak ,werd door mijn verzekeringsmaatschappij direct doorverbonden met de dichtstbijzijnde vestiging en binnen 5 minuten een afspraak voor de eerst volgende werkdag,beter en makkelijker kan het niet in mijn ogen.top geregeld.mvg.p.de heus

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

12/12/2018 00:02

Autotaalglas Hengelo

Klantgericht, vriendelijk en prima service.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

11/12/2018 23:45

Amsterdam Centrum-West

Prima geholpen, mooi nieuwe voorruit!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

11/12/2018 23:02

Autotaalglas Hilversum

Op de afgesproken tijd aangekomen. Er werd direct aan mijn ruit gewerkt. Kon ff de krant lezen,nou ja, krant, de Telegraaf. Thee werd voor me gemaakt.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/12/2018 22:30

Autotaalglas Goes

Perfecte behandeling

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

11/12/2018 22:15

Autotaalglas Lisse

Snel geholpen en vriendelijk personeel

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/12/2018 21:49

Autotaalglas Ridderkerk

Meelevend personeel, correcte afhandeling door de receptie en monteur.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

11/12/2018 21:10

Autotaalglas Rijswijk (ZH)

Duidelijke uitleg aan de telefoon over de aanpak van de schade. Behulpzaam en meedenkend in hoe het aan te pakken. Goede kennis van zaken. Goede service in de vestiging. Ik had later een raar geluid in mijn auto, waarvan ik dacht dat het samenhing met de reparatie omdat het direct bij het ophalen van de auto zo was. Ook nu heel vriendelijk bejegend. Bleek, na bezoek aan de dealer, een tak te zijn dus had niets met de ruit van doen. Ook dit aangegeven en wederom bijzonder vriendelijk bejegend.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

11/12/2018 21:07

Autotaalglas Leeuwarden

Zeer klantvriendelijk.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

11/12/2018 21:07

Autotaalglas Tilburg

Prima geholpen, lekkere koffie, vriendelijke medewerkers

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
2

11/12/2018 21:04

Autotaalglas Utrecht

De mogelijkheid dat het herstel schade aan de carrosserie zou opleveren leek een wet en men wilde daar niet voor opdraaien. Of ik maar even de verzekeraar wilde bellen daarover. De dealer vond dat vreemd en een andere hersteller ook. De laatste heeft het herstel zeer netjes gedaan, zonder toestanden.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

11/12/2018 20:40

Autotaalglas Doetinchem

Prima

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade