Zoek hier een specifieke vestiging

Laatste reviews

Hieronder treft u de laatste reviews die zijn ontvangen op autotaalglas.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van
onze review richtlijnen en redactiebeleid.

9.0
10

11/05/2021 06:21

Autotaalglas Venlo

Eenvoudig afspraak maken. Snel en goed werk geleverd. En vriendelijk personeel

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 23:30

Autotaalglas Gouda

De vestiging Kleine Esch in Moordrecht is schoon en nettje. De behandeling was zeer correct !

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

10/05/2021 23:21

Autotaalglas Wageningen

Zeer vriendelijk geholpen in de vestiging Wageningen. Zeer tevreden. Een 10 voor die vestiging.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

10/05/2021 21:32

Autotaalglas Haarlem

Afspraak was makkelijk te maken via mijn verzekeringsmaatschappij. Overdracht auto/leenauto prima. Reparatie zag er prima uit.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 21:20

Autotaalglas Eindhoven

Alles ging in een flow, vanaf de eerste melding tot de gereedmelding van de reparatie. Woensdagmiddag gemeld, zaterdagochtend de ruit vervangen. Gratis vervangend vervoer. Super !

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 20:41

Autotaalglas Tilburg

Geweldig! Auto maar 1 uurtje kwijt terwijl dat bij kwikfit een hele dag zou zijn voor dezelfde ruit. Daarnaast kon het ook veel sneller geregeld worden. Echt een aanrader!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

10/05/2021 20:00

Autotaalglas Ridderkerk

Goede service klant vriendelijk personeel werkt netjes

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

10/05/2021 19:43

Autotaalglas Weert

Goede service en uitleg,

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 17:25

Autotaalglas Amersfoort

Geen oplichters zoals de rest

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

10/05/2021 16:38

Autotaalglas Tilburg

prima

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 16:06

Autotaalglas Ridderkerk

...

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

10/05/2021 13:39

Autotaalglas Goes

Prima service, klant gericht, uitstekend vakwerk.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 11:16

Autotaalglas Goes

Uitstekende service ! Ook prima nazorg i.vv.m.verzekering na goede tip om WA verplicht verzekering om te zetten naar WA Casco verzekering.Heel klantvriendelijk !

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

10/05/2021 10:48

Autotaalglas Gorinchem

Uitstekende en snelle service. Aardige en spontane medewerkers. Je voelt je welkom.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

10/05/2021 09:33

Autotaalglas Hengelo

snelle en nette afwikkeling net als de laatste keer met onze bus

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

10/05/2021 09:21

Autotaalglas Hoogvliet

Goed, snel en netjes geholpen

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

10/05/2021 08:56

Autotaalglas Alkmaar

Er waren donderdag 2 medewerkers op de vestiging in Alkmaar. De ene medewerker was echt zorgvuldiger dan de andere. Toch goed gescoord, mede door de zorgvuldige medewerker. Die adviseerde om nog even een kwartiertje te wachten zodat de ruit goed kon uitdrogen. De andere kwam met de sommatie dat de auto klaar was en dat ik weg kon. Toen ik hem ermee confronteerde dat ik niet voor niets wachtte, was het enige dat hij kon zeggen: "het is een kwartier MAX". Ik hoop dat jullie deze medewerker erop wijzen dat dit niet klantgericht is. Ik ben heel tevreden over de andere medewerker (bruinverbrand gezicht, blond haar).

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 08:54

Autotaalglas Groningen

Super service. Snel en correct geholpen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 08:42

Autotaalglas Hengelo

Snelle service, volgens afspraak, binnen half uur weer klaar

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

10/05/2021 08:42

Autotaalglas Hengelo

Correcte nette afhandeling. Ze denken mee.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

10/05/2021 07:23

Autotaalglas Breda

Goed meedenken met klant, als voorbeeld; Ik gaf aan dat op dezelfde dag een bandenwissel gepland stond. Fil Breda pakte dit signaal goed op en veranderde in goed overleg de bezoekafspraak. Men behoede mij voor mogelijke schade.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 07:03

Autotaalglas Hilversum

Alles was tip in orde!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

10/05/2021 07:03

Autotaalglas Leeuwarden

Zeer net bedrijf en ben tevreden over het resultaat, zou zeker weer kiezen voor autotaalglas.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

09/05/2021 23:16

Autotaalglas Alphen a/d Rijn

Vlotte service door vriendelijk en vakbekwaam personeel .

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade