Zoek hier een specifieke vestiging

Laatste reviews

Hieronder treft u de laatste reviews die zijn ontvangen op autotaalglas.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van
onze review richtlijnen en redactiebeleid.

8.6
8

20/07/2017 09:42

Autotaalglas Den Bosch

Een sterretje werd bij de reparatie helaas een scheur. 2 werkdagen later is deze vervangen. Door inzet van vervangend vervoer, een grappige Mini, heb ik minimaal hinder ervaren, einde dag stond mijn auto netjes klaar.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

20/07/2017 09:24

Autotaalglas Breda

Snelle service, vriendelijke mensen en alles prima geregeld

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

20/07/2017 09:24

Autotaalglas Amersfoort

De ontvangst bij de receptie was prima. De klantvriendelijkheid van de andere medewerkers kan beter; er kon niet spontaan een groet af.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

20/07/2017 09:17

Autotaalglas Vlaardingen

Relaxte sfeer

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

20/07/2017 08:15

Autotaalglas Weert

Vriendelijke ontvangst, en de reparatie kon exact op de afgesproken tijd plaatsvinden. En dit onder het genot van een kopje koffie.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

20/07/2017 07:45

Autotaalglas Gouda

Goed ontvangen, snel geholpen

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

20/07/2017 00:15

Autotaalglas Nieuwegein

Ik werd snel geholpen en de reparatie werd goed uitgevoerd.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

19/07/2017 23:27

Autotaalglas Arnhem

werd goed ontvangen met koffie en mocht meekijken wat ik wel leuk vond om te zien. ze hebben ook de opervlakte roest onder het raam zo goed als mogelijk weggehaald en met een beschermend goedje behandeld. werd mij wel netjes verteld dat het tijdelijk de roest tegengaat en hierdoor ook geen garantie op eventuele latere lekkage gegeven kan worden. begrijp dit volkomen, omdat het natuurlijk geen echte lak laag is en daar dan ook geen tijd voor is.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

19/07/2017 21:52

Autotaalglas Goes

Ik ben zeer tevreden en goed en netjes geholpen ga zo door

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/07/2017 21:43

Autotaalglas Helmond

Ik was verrast door de service en klantvriendelijkheid.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

19/07/2017 21:43

Autotaalglas Leeuwarden

Prima geholpen, alleen jammer dat van te voren niet duidelijk was dat de reparatie 1,5 uur ging duren. Het was mooi geweest als dit tijdens het maken van de afspraak al duidelijk was.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

19/07/2017 21:28

Autotaalglas Den Haag

Alles prima in orde alleen de wachtruimte is wel erg warm, een ventilator of airco zou leuk zijn

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/07/2017 21:10

Amsterdam Centrum-West

Super goed geholpen!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/07/2017 20:26

Autotaalglas Leeuwarden

Super service

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

19/07/2017 20:11

Autotaalglas Doetinchem

Keurige medewerker, afspraak (datum/tijd) wordt nagekomen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/07/2017 20:09

Autotaalglas Tiel

Kwam onaangekondigd aanrijden, kon direct plaatsnemen. nog geen half uur later kon ik alweer weg. Heb helaas andere ervaringen. Dit was helemaal top.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/07/2017 19:48

Autotaalglas Heerenveen

Snelle service en deskundig personeel

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

19/07/2017 19:19

Autotaalglas Amsterdam ZO

Prima en snelle service. Telefonische afspraak gemaakt kon heel snel terecht. Online afspraak maken werkte niet. Daar Zou naar gekeken moeten worden.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/07/2017 19:15

Autotaalglas Doetinchem

Snel en correct, heldere communicatie en klantvriendelijk

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/07/2017 19:12

Autotaalglas Maastricht

Snel geholpen,zeer vriendelijke meneer met kopje koffie!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

19/07/2017 18:53

Autotaalglas Hengelo

Heb goede ervaring met autotaalglas in de zin van afspraken maken en het repareren van de ruit. Minder tevreden ben ik over een kleine beschadiging op de motorkap welke ik heb opgelopen tijdens de repatatie waar geen melding van is gemaakt. Dagen later kwam ik daar pas achter.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

19/07/2017 15:24

Autotaalglas Zaandam

duidelijkheid bij het plannen van de afspraak, en duidelijke uitleg wat er ging gebeuren en keurig op tijd klaar met het vervangen van de voorruit.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/07/2017 14:39

Autotaalglas Heerenveen

Prima service, prettig behandeld

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

19/07/2017 11:54

Autotaalglas Vlaardingen

Hartelijke ontvangst, snelle actie en na 30 minuten reed ik weer huiswaarts.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade