Zoek hier een specifieke vestiging

Laatste reviews

Hieronder treft u de laatste reviews die zijn ontvangen op autotaalglas.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van
onze review richtlijnen en redactiebeleid.

9.0
10

22/07/2024 15:49

Autotaalglas Rotterdam

Top geregeld, vriendelijke en de koffie staat klaar.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

22/07/2024 15:29

Autotaalglas Arnhem

Erg prettig contact en uitstekende service. Ik werd goed op de hoogte gehouden en de uitleg en afronding bij het ophalen van mijn auto waren uitstekend.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

22/07/2024 14:17

Autotaalglas Hilversum

uiterst tevreden

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

22/07/2024 11:15

Autotaalglas Nijmegen

Tevreden

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

22/07/2024 10:35

Autotaalglas Amsterdam Centrum-West

De medewerkers van Autotaalglas zijn super vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Het enige verbeterpunt dat ik zou willen aangeven is dat er weinig parkeergelegenheid is op de nieuwe locatie.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

22/07/2024 10:26

Autotaalglas Den Bosch

Afspraak was snel geregeld, vervangende auto stond al klaar en de ruit was snel en netjes vervangen. Ze hebben zelfs de milieustickers overgezet.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

22/07/2024 10:16

Autotaalglas Nijmegen

Snelle service, vriendelijke mensen, klantgericht, fijne omgeving.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

22/07/2024 09:41

Autotaalglas Doetinchem

De afspraak maken ging 'digitaal' niet helemaal goed, systeem gaf geen e-mailbevestiging. Telefonisch daarna keurig opgelost.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

22/07/2024 09:33

Autotaalglas Bergen op Zoom

handige website voor het maken van een afspraak. Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

22/07/2024 07:32

Autotaalglas Eindhoven

Conform afspraak snel geholpen onder het genot van een kopje koffie en de ochtendkrant.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

22/07/2024 05:57

Autotaalglas Venlo

We kregen na het herstel van het sterretje een nutteloos kinderboek. Dergelijke kados's mogen achterwege gelaten worden.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
6

21/07/2024 23:58

Autotaalglas Almere

Ik ben bij autotaalglas geweest voor een ster reparatie op de voorruit. Snel afspraak gemaakt, contact is goed, snel bij de vestiging terecht gekomen. Snel geholpen. Maar ster is niet helemaal weg ondanks dat het om Een kleine ster ging. Ik kan hem nog steeds zien . Het is niet zo mooie. Voor de rest ben ik snel en goed behandeld.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

21/07/2024 22:50

Autotaalglas Heerenveen

Ik heb geen enkele twijfel over de deskundigheid van de mensen , wij zijn op een prettige en correcte manier geholpen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
8

21/07/2024 22:07

Autotaalglas Hengelo

veel dank voor de goede service

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

21/07/2024 21:25

Autotaalglas Hengelo

Altijd goed ontvangen door de receptioniste in Hengelo. Hele attente mensen. Toen de vorige keer de leenauto’s op waren kreeg ik de audi van de “baas” mee.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

21/07/2024 21:14

Autotaalglas Hoorn

Zeer vriendelijk personeel. Ruitvervanging ging veel sneller dan verwacht.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

21/07/2024 20:51

Autotaalglas Den Haag

snelle service, werkplaats ziet er verzorgd uit en de stiltekamer om te werken is heel goed. Koffie ook lekker en nette mensen

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

21/07/2024 20:35

Autotaalglas Tiel

Als ik niet vooraf om de kosten had gevraagd, had ik moeten betalen. Pas daarna werd gezocht naar de verzekering. Verder aardig en behulpzaam.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

21/07/2024 20:03

Autotaalglas Nijmegen

Een afspraak maken ging gemakkelijk en snel en zo was de service ter plaatste ook te omschrijven. De medewerkers waren vriendelijk en dachten goed mee.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

21/07/2024 19:30

Autotaalglas Goes

Korrect afgesproken, korrelt behandeld,en snel geholpen , jammer dat de beschadiging op de ruit op zo n rot plek zit en de grote en aard van de beschadiging zichtbaar blijven

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

21/07/2024 19:13

Autotaalglas Ridderkerk

Zeer snel en goed geholpen. Top!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
3

21/07/2024 19:12

Autotaalglas Kerkrade

Ervaring was matig. Als eerst werd ik gebeld voor het controleren van mijn afspraak. Ik heb een auto met regensensor en voorruitverwarming. Na dit te hebben aangegeven in ons gesprek. Bleek mijn auto in hun systeem te staan enkel met voorruitverwarming, terwijl ik een jaar eerder in Sittard wel van de juiste ruit ben voorzien. Gelukkig dus dat ik het zelf nogmaals heb aangegeven anders was dit misgegaan. Er was dus een foutieve ruit besteld met enkel voorruitverwarming en geen regensensor, gelukkig is dit hierna wel goed gegaan. Het plaatsen van de ruit zag er van de buitenkant netjes uit, maar van de binnenkant kwam ik er in de avond achter dat rechtsonder de schuim veel te hoog zat. deze kwam boven het dashboard uit en hoort uiteraard tussen het dashboard en de ruit in te zitten. Aangezien ik wel redelijk precies ben is me dit gelijk gaan irriteren, Dit heb ik in de avond zelf maar wat lager geduwd en nu is hier niks meer van te zien. Zelf ben ik dus niet te spreken over Autotaalglas Kerkrade. Autotaalglas Sittard ben ik eerder wel super geholpen en heb ik niks over te klagen!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

21/07/2024 18:41

Autotaalglas Wageningen

Zeer tevreden! De afspraak kon op korte termijn gemaakt worden, een aantal gegevens werden al anel daarna telefonisch doorgenomen zodat dit niet meer ter plekke hoefde. Zeer vriendelijke en ook deskundige baliemedewerker, die meedacht in oplossingen en de tijd nam. Fijn dat een en ander rechtstreeks met de verzekering geregeld werd

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
6

21/07/2024 17:07

Autotaalglas Utrecht

Qua klantvriendelijkheid, snelheid en accomodatie bij de vestiging was alles eigenlijk dik in orde. Helaas zat aan de binnenkant van de auto na aflevering vol met (smeer/roet) vingerafdrukken op de dakbekleding rondom de autoraam.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade