Zoek hier een specifieke vestiging

Laatste reviews

Hieronder treft u de laatste reviews die zijn ontvangen op autotaalglas.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van
onze review richtlijnen en redactiebeleid.

8.7
10

19/01/2018 16:51

Autotaalglas Amersfoort

Super goed services

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/01/2018 15:05

Autotaalglas Vlaardingen

Echt keurig geholpen!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/01/2018 14:42

Autotaalglas Zoetermeer

Zeer tevreden over vervanging van voorruit. Snel afspraak en goed geholpen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
6

19/01/2018 14:36

Autotaalglas Venlo

De autoruit is correct vervangen. Echter lagen er overal lijmresten (of iets derfelijks) door de auto, zat de nieuwe voorruit onder de vetvlekken en de raamstijlen aan de binnenkant waren vies.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/01/2018 13:34

Autotaalglas Tilburg

Tilburg: moeilijk te vinden

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/01/2018 12:58

Autotaalglas Zoetermeer

De heren van vestiging Zoetermeer, waren absoluut een uitstekende visitekaartje! Geweldige service en klantgerichtheid!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/01/2018 12:38

Autotaalglas Oss

Alles zeer correct hoe het hoort kan carglass nog iets van leren ..........

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/01/2018 12:13

Autotaalglas Amsterdam ZO

goed!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
1

19/01/2018 11:40

Autotaalglas Tiel

Via Leaseplan loopt al een klacht waarover, volgens Leaseplan, Autotaalglas al een tijdje geleden zelf contact met me op zou nemen maar zelfs dat wordt niet gedaan

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/01/2018 10:35

Autotaalglas Harderwijk

Snelheid waarmee we geholpen werden. Vriendelijke en duidelijke hulp

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

19/01/2018 09:39

Autotaalglas Vlaardingen

Ik ben direct geholpen en er is geen woord te veel gezegd.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/01/2018 09:37

Autotaalglas Den Bosch

Prima service zou gratis vervangend vervoer mee krijgen maar dat was niet nodig wel heb ik gebruikgemaakt van een stilte ruimte waar ik heb kunnen werken!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/01/2018 09:28

Autotaalglas Amsterdam ZO

Goed service, kon meteen worden geholpen

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/01/2018 08:52

Autotaalglas Breda

snel een afspraak kunnen maken op zeer korte termijn. Daarna was alles keurig volgens afspraak afgehandeld.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/01/2018 08:51

Autotaalglas Assen

Zeer klant gericht, vriendelijk en flexibele opstelling naar de klant

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/01/2018 08:07

Autotaalglas Hoogvliet

Bij de vestiging Hoogvliet ben ik er snel, accuraat en zeer vriendelijk geholpen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/01/2018 07:59

Autotaalglas Emmen

Zeer klantvriendelijk en snel geholpen door de mensen van vestiging Emmen.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

19/01/2018 07:53

Autotaalglas Goes

Ik heb genoten van de humor en klantgerichtheid van de medewerker!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
7

19/01/2018 07:40

Autotaalglas Leeuwarden

Snel en goed geholpen. Alleen afspraak was niet duidelijk doorgekomen. Dus onnodig extra administratie. Raar dat je na afloop een rekening krijgt via mail die je toch niet hoeft te betalen, en anders is dan kort daarvoor voor zelfde schade.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
5

19/01/2018 02:32

Autotaalglas Nieuwegein

Het sterretje is niet volledig weg. Ze zeiden dat het alleen niet meer uit kan scheuren. Wel is de beschadiging nog duidelijk zichbaat

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
9

19/01/2018 01:06

Autotaalglas Ridderkerk

Er werd mij een zeer goede klantgerichte oplossing geboden. Service was boven verwachting

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

18/01/2018 23:25

Autotaalglas Harderwijk

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf laat in de middag gebeld en de volgende ochtend vroeg zat het nieuwe raam er al in. Bij binnen komst zeer vriendelijk geholpen door de dame achter de Balie, u kan wachten terwijl u van een kopje koffie of thee geniet of u kan gebruik maken van een leenauto van Totaalglas wat een Luxe, zeker aan te bevelen Autotaalglas Harderwijk zeker doen Top!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

18/01/2018 23:16

Autotaalglas Lisse

Van begin tot eind prima geregeld.

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade
10

18/01/2018 23:08

Autotaalglas Hengelo

Uitstekend!

  • 06 Evaluatie herstel autoruitschade