Over Autotaalglas

Over Autotaalglas

Autotaalglas is de autoruitspecialist die zowel door verzekerings- en leasemaatschappijen als particulieren wordt ingeschakeld om (dag en nacht) autoruitschade vakkundig en kwalitatief te herstellen.

Lokaal betrokken

Onze vestigingen worden geleid door betrokken zelfstandig ondernemers die van een uitdaging houden. We houden elkaar scherp, weten van aanpakken, zoeken grenzen op en zetten net een stapje extra. Dit alles om het ongemak van ruitschade zo snel mogelijk te verhelpen. Zonder franje.

Alles voor tevredenheid

Tevreden klanten. Daar gaan we voor. Voor de volle honderd procent. Door deze focus zijn we uitgegroeid tot een van de best presterende bedrijven op dit terrein in Nederland. Daar zijn we trots op. Het stimuleert ons om nog beter ons best te doen. En het net even anders te blijven doen dan anderen.

Wil je weten hoe klanten ons waarderen? Op autotaalglas.tevreden.nl hebben ruim 120.000 automobilisten een uitgebreide klantbeoordeling ingevuld. De gemiddelde waardering: een 8,6!

Partner in business

Onze aanpakkers- en no-nonsensementaliteit spreekt ook leasemaatschappijen en verzekeraars aan. Wij helpen hen – als hun partner in ruitschade – de schadelast te beperken. En dat zeggen we niet alleen, dat is ook aantoonbaar. De beste en betaalbaarste oplossingen gaan volgens ons prima samen. Het resultaat telt.

Vooruit kijken

Beter worden in alles wat we doen. Daar gaan we voor. Of het nu gaat om onze diensten, onze benadering of onze manier van samenwerken, we houden altijd oog voor dingen die beter kunnen. Vooruitdenkend. Om onze klanten – zowel zakelijk als particulier – nog beter op weg te helpen. Contact? op www.autotaalglas.nl vind je alle informatie. Maak bijvoorbeeld gemakkelijk en snel een afspraak online.